Feil brukernavn eller passord.
 

Intron Webfaktura

Med Intron Webfaktura har du full tilgang til fakturering direkte via internett. Du fakturerer dine egne kunder og oppdaterer regnskapet i samme operasjon ved at regnskapsbyrået mottar en fil som oppdaterer regnskapet.

Enkel å bruke
Intron Webfaktura forenkler samarbeidet mellom deg og regnskapskontoret hvis du benytter deg av det. Fra internett kan du logge deg på fakturasystemet på regnskapskontoret sin nettside. Her har du tilgang til ditt eget produkt- og kunderegister og du kan enkelt fakturere dine egne kunder. Regnskapsfører har tilgang til din fakturering og kan enkelt sjekke fakturaer eller oppdatere informasjon når dette er nødvendig. Fakturaene oppdateres i regnskapssystemet via en tilpasset fil som automatisk sendes regnskapsfører på e-post.

Du kan skrive ut fakturaen selv, sende den i pdf-format som vedleg til e-post eller sende E-faktura.
Du kan skrive ut fakturaene dine selv eller la regnskapskontoret gjøre det. Har du KID-avtale så er det enklet å legge på KID-koder.
Du kan enkelt purre, overføre til inkassofirma eller til factoringfirma.

Intron fungerer best i nettleserne Microsoft Internet Explorer for PC eller Firefox for Mac og PC.

Brukerveiledning Intron Faktura

Intron Faktura er svært enkelt å bruke samtidig som det inneholder de funksjonene du forventer å finne i et moderne fakturasystem. Du kan laste ned en kortfattet veiledning for å bruke systemet her!
LAST NED PDF

Oppsett av fakturasystemet

Når du tar i bruk Intron Faktura første gang, må det settes opp en del faste opplysninger som firmaopplysninger, kunder, varer osv. Systemet har forslagsverdier for grunnoppsett som gjør det enkelt å komme i gang.
LAST NED PDF